måndag 29 november 2010

Jag tänkte tacka..

..för mig! Jag varken orkar eller hinner blogga.. Så detta blir sista inlägget (på ett tag eller förevigt får tiden utvisa). Jag kommer att finnas på facebook där jag uppdaterar min status titt som tätt.. Och för er som vill finns jag på bilddagboken där jag uppdaterar bilder relativt ofta på våra små äventyr.. Adda AnnaMathias om ni vill :)

En av anledningarna till att bloggandet inte känns roligt längre är detta jäkla snokande! Nu är det JAG som bestämmer vem som får lov att snoka ;)

onsdag 24 november 2010

OMG..

..va jag har ont i röven.. jag cyklade å välte på vägen hem från jobb.. tack å lov att jag inte hade Elias med mig.. Kommer nog ha en blå rumpa imorgon ;)

Pappa har kommit hem från Florida.. men utan bagage.. det står kvar i Paris där dom mellanlandade.. suck! Men dom hade ringt från Kastrup för en stund sedan att väskan kommit dit så den skall komma med taxi imorgon :)
Jag fick 2 par Converseskor(som han hade i handbagaget).. å mer finns i väskan..

Nä.. nu blir det sängen!

måndag 22 november 2010

Herregud..

..jag får nog lägga ner det här med bloggande! Jag hinner verkligen inte!
Veckan har gått åt till jobb å dagis.. Linda va här en runda, vi var å sa hejdå till pappa som flög till Florida, käkat på Tunneberga med jobb, bjudit hem oss till mamma, shoppat på Ullared, busat med kusinerna i Klippan och haft meandiparty!

Idag var det jobb igen.. full rulle med dessa jävla snöredskap! Denna veckan har jag 50% personalrabatt.. GÖTT! Det skall shoppas :)

Imorgon får vi en middagsgäst :)

söndag 14 november 2010

Ja, så va vi där..

..igen.. SÖNDAG! Herrejesus va tiden går fort!
Veckan har bestått av en j*vla massa jobb! Sjukdomar och vabb har ställt till det rejält. Men vi överlevde! Flytten gick bra å kontoret e superfint! Jag är så glad att jag fått vara med om detta. Kvällarna har spenderats i soffan då varken jag eller Mathias haft ork till nått annat.
I torsdags åkte jag å Malin till Väla en sväng :)

I fredags fyllde min fina mamma år! Så när klockan äntligen slog 16.30 var vi snabba med att stänga av telefonerna å gå hem!
Klockan 18 var det kalas hos mamma.. det bjöds på god mat och äppelmarängtårta!

Igår slappade vi mest! Vid 12 tiden körde jag å Linda till Blå Hallen där det var Fingrar Kan.. Blev bara en liten marsinpangris till pappa. Vidare mot Iittala Outlet där vi förnstershoppade :) Linda hängde med hem å skrev ut lite :)
Klockan 17 var det dags för middag ute på landet med hela gänget! Det var såå gott! Vi passade även på att dra lott om julklapparna.. Vid kvart i tio körde vi Olga och Micke hem till Mölle å sen blev det sängen för vår del!

Idag gick vi tipspromenad.. sista för säsongen! Sen blev det brunch ute på landet! Väl hemma igen så tvättade vi! Jag passade även på att måla på en av stolarna som ska vara klar till jul.. Klockan 17.15 var det middag hemma hos mamma och pappa! Pappa fick en adapter som kommer bli perfekt nu när han åker till USA!

Nu sover lilleman gott och Mathias har lagt sig.. jag ska faktiskt göra detsamma.. Ska försöka ladda upp lite bilder från den gångna veckan imorgon.. håll ut ;)

söndag 7 november 2010

Å så gick..

..denna helgen i ett rasande tempo! Igår slappade vi bara.. vid halv fem tiden körde vi upp till kyrkogården å tände ljus å satte en blomma. Mamma och pappa hängde på oss hem.. Mathias kockade :) Hemmagjorda pommes, entrecote, kall beasås, sallad och svamp! Underbart gott :)

Idag körde vi en runda med för små kläder å lämnade hos mormor.. Sen inom farmor å installera skrivprogram på hennes nya laptop ;)
Vi passade på att handla innan vi kom hem.. väl hemma har det slappats, tvättat, pärlat, målat och fixat! Sen har vi kollat fotboll.. Liverpool - Chelsea som slutade med Liverpool vinst :)

Nu sover lilleman på Mathias axel å jag tänkte plocka lite här hemma.. Imorgon e en stor dag på många sätt.. å spännande ska det bli :)

fredag 5 november 2010

Bilder å shopping

Elias första medlemskort :)
Mormor har beställt kläder!
Min fina mössa som Linda sytt!
Legoförvaring
Velourtunika från meandi :)
Jeansleggins och strumpbyxor
Tupperwareshopping
Toker
Scarf, pärlor och dylikt
Legoförvaring
Muminsax

En hel jobbevecka..

..har redan passerat! Fattar ingenting! En vecka som inneburit intensivt jobbande, övertid och en jäkla massa packande!
För idag var det dagen D.. FLYTT! Så klockan 15 stängde vi ner, packade ner i lådor och begav oss bort till vår nya arbetsplats! Jag säger bara WOW.. vilket ställe! ALLT är nytt å då menar jag allt! Bord, stolar, belysning, kaffemaskin m.m. Så på måndag ska bara allt packas upp så kör vi igen :)

Nu ikväll har jag å Malin varit på Väla en runda.. blev lite shopping!

Nä.. nu kallar sängen på mig. Skriver mer imorgon!

måndag 1 november 2010

Bilder





Det blev..

..mat på Kullakiosken i lördags :) Sen lite vitchoklad och blöjshopping på Maxi..
Igår fick vi ju en extra timme.. vi slappade, körde ett ärende i stan å sen tvättade och rymde vi upp här hemma!
Vid 13 tiden cyklade jag hem till Linda.. Där blev det mys och bildfixning.. Sen klockan 16 var det meandi-party! Jag shoppade ju det som är i inlägget nedan.. Såå nöjd!
Väl hemma hade grabbarna gjort stek :) Mumma!

Idag försov vi oss.. 6.36 vaknade jag av att Elias kallade på mig.. Klockan skulle ju ringa 6.05!? Men jag läste på Aftonbladet att det inte bara var vi som försovit oss.. Iphonen hade en bugg som gjorde att tiden man satt innan vintertiden inte funkade! Men vi hann i tid iaf..

Den 16/11 klockan 18 ska jag ha meandi-party.. Någon som vill komma?? Hör av er i såfall :)